Design flexibil

Ce este un material compozit?
Materialul compozit este realizat din rasini acrilice, hidroxid de aluminiu (un minereu derivat din bauxita) si pigmenti. Datorita compozitiei sale, acesta dobāndeste o serie de proprietati care īl fac unic:
-Permite īmbinari discrete
-Se termoformeaza tridimensional
-Permite efecte de translucenta

Functionalitate superioara
-Rezistent la zgārieturi, ciobituri
-Rezistent la temperaturi ridicate, la poluanti; neafectat de umezeala si aburi
-Īmpiedica infiltrarea si dezvoltarea bacteriilor, fungilor, etc.
-Longevitate
-Dupa ani de folosinta, īn cazul putin probabil al unei ciobituri sau al matuirii, materialul ajunge la finisajul initial printr-o simpla slefuire

Aplicatii
Datorita proprietatilor spectaculoase si a versatilitatii, materialele compozite pot fi folosite īn nenumarate aplicatii comerciale (restaurante, hoteluri, domeniul medical, etc) si rezidentiale (bucatarii, bai)sub forma de blaturi de lucru cu lavoare integrate, deskuri de receptie, placari de pereti, obiecte de design, etc.

Integrare excelenta īn productie Theta a integrat īn productie materialele compozite de la cei mai mari producatori mondiali - Hanex, Corian, Staron, Rehau, Kerrock.
Conceptul de productie Theta va pune la dispozitie īntreaga gama de servicii si produse asociate acestei activitati. Personalul stapāneste cu maiestrie secretele de fabricatie, tehnologia de ultima generatie (curvomatic pentru curbare, CNC pentru taiere sau pentru gravarea modelelor pe suprafata, etc) permite realizarea celor mai īndraznete provocari īn executie, iar experienta acumulata la proiectele din Romānia si din strainatate va asigura un produs final de cea mai īnalta calitate.

Parteneriat competitiv
Parteneriatul cu producatorul corean Hanex ne permite sa realizam lucrari exceptionale la preturi competitive īn raport cu concurenta.
Va invitam sa testati experienta Theta si sa va bucurati de un parteneriat de īncredere pe termen lung.